Ознака: дистрибуција

Што е дигитална дистрибуција на музика и кој го прави тоа во регионот?

Дигиталната дистрибуција претставува еден од најсовремените начини на маркетинг содржина преку Интернет. На овој начин, може да се дистрибуираат различни ...

Прочитај повеќе
  • ЧИТАНО
  • КОМЕНТИРАНО
  • ПОСЛЕДНО

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist