ЗЛАТЕН КЛУБ

„ПРЕКУ ВЕШТИНИ – ДО РАБОТА” УСПЕШНА ЗАВРШНИЦА НА ПРОЕКТОТ QR ПРАКСА

Зошто во Битола со години недостигаат истите стручни кадри кои образованието секоја година ги „произведува“?Како стручно обучените ученици и компаниите...

Прочитај повеќе

Кога убавината се прелева во вистина – Наградата Ацо Шопов за „Убавите жени” на Зоран Пејковски

Книгата „Убавите жени" од Зоран Пејковски, како целина нуди една заокруженост со јасна тематска преокупација и идеја, фокусирани на убавината...

Прочитај повеќе

Волонтерско признание за Здружението “ВИКТОРИ”

Волонтерите и волонтерството во секоја држава претставуваат огромен човечки потенцијал кој континуирано се мобилизира согласно потребите на заедницата. Вредноста која...

Прочитај повеќе
Page 1 of 3 1 2 3
  • ЧИТАНО
  • КОМЕНТИРАНО
  • ПОСЛЕДНО

Скорешно

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist